Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

ΑΝΑΜΟΝΗ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ

Οι λέξεις παραλογισμός και απελπισία θα μονοπωλήσουν και φέτος.Κάθε ανάμνηση θα τείνει να κουρελιαστεί σε μικρές αγχώδεις σταγόνες στη ροή του παρόντος.Την αλήθεια σπανίως θ'αφουγκράζεσαι,στριμωγμένος σε μια παγκόσμια συνωμοσία ψεύδους.
Φτωχοί γύρω σου,μέσα σου με ενοχλητικές ικεσίες  θα ζητούν ένα ψίχουλο,ένα ποτήρι λησμονιάς.Θεάματα εικονικού ευπορισμού θα λικνίζονται παντού και θα είσαι μέσα χωρίς όμως η ιδιόμορφη λάμψη του να αντανακλάται απ'την ζωή σου.
Την νέα χρονιά οι άνθρωποι θα λυπούνται λιγότερο όπως και λιγότερο θα ευφραίνονται,όλο και περισσότερο θα καλύπτει το πρόσωπό τους μια σκληράδα και μια αδιαφορία.Κατάθλιψη,η σύγχρονη αρρώστια που θα κερδίσει περισσότερο έδαφος προς την πρωτιά των νέων μάστιγων.
Ο αντίποδας των λίγων θα γίνει και πάλι  η λογική και η ελπίδα,καθώς και το ζητούμενο.Δηλαδή κατά πόσο θα ξεχωρίσει στο μυαλό μας το φώς απ'το σκότος και πως ο κήπος που μικροί ονειρευτήκαμε θα μπολιαστεί στην ταλαιπωρημένη σάρκα του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΑΡΡΊΧΗΣΗ

  Παλεύουν οι ψυχές μεταξύ τους  η ένταση του άλγους αυξάνει,δυναμώνει. Από κει που τις τσακίζει ο αέρας γέρνουν, κάποιες φαγωνονται και πέφ...